Jesse1509
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

 • Hey man

  Just a quick note to let you know your insight on the dutch league (well, mainly Ajax) in the Fischer thread is much appreciated!
  Ok chill. Wij hadden vroeger een oppas en die was Braziliaanse en die waren bevriend met Ronaldo. Wij hadden een heel goede band met die oppas en toen gingen we (die oppas, haar man, mijn middelste broertje en ik) een middag naar Ronaldo. Die woonde in een flat met uitzicht op het PSV-stadion. Dus daar waren we heel de middag, ook met de ouders en toenmalige vriendin van Ronaldo. Ik was toen nog maar rond de 8-10 jaar denk ik en heb er nog wat foto's van dat ik bij Ronaldo op schoot zit. Overigens was Vampeta er ook nog en Marcelo kwamen we tegen in de lift (ook ex-PSV) Was echt supervet en die familie en Ronaldo zelf waren heel gastvrij dus sindsdien (eigenlijk al daarvoor) was en is Ronaldo mijn voetbalidool en ben ik mede vanwege hem fan geworden van Barcelona. Maar echt supporter ben ik eigenlijk alleen voor PSV.
  Ik doe premaster Marketing op de VU. Wat doe jij voor studie en waar? En hoe komt het dat jij PSV supporter bent? (al vanaf je geboorte of om een andere reden)
  Ey man, ik zie dit bericht nu pas dus een beetje een late reactie. Maar ben vooral PSV supporter heb daar ook een seizoenkaart maar ik woon en studeer in Amsterdam. Ik ben geboren in Geldrop vlakbij Eindhoven en ben PSV'er van geboorte. Vroeger nog bij Ronaldo thuis geweest. Barcelona heb ik altijd al een voorkeur voor gehad, en heb er ook een half jaar heel vlakbij gewoond en al een hele poos terug nog een wedstrijd bezocht tegen Espanyol met familie waarin Kluivert en Xavi (vrije trap) de goals maakten.

  Hoe zit het met jou? Voor welke Nederlandse club ben je en waarom ben je supporter van Barcelona?
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…

Home of Barca Fans

Top